brod bela ladja

Stara ulica Zlatne grede 15

Prenoćište «Bela Lađa» II, Zlatne grede 15

Prenoćište «Bela Lađa» II nalazi se u atraktivnom delu starog jezgra u samom srcu Novog Sada. Ulica Zlatne grede najstarija je novosadska ulica u kojoj su rođeni neki od najvećih srpskih velikana- Đura Daničić i poeta Jovan Jovanović Zmaj, u njoj je deo svog života proveo i Svetozar Marković, a tu je i čuvena «Jovina gimnazija».


Stara Kisačka ulica 21
skica bela ladja

Na nekoliko minuta od nas nalaze se najvredniji biseri novosadske arhitekture i kulturno-istorijske baštine poput Gradske kuće, zgrade Matice Srpske, spomenik Svetozaru Miletiću, rad Ivana Meštrovića, Katolička katedrala, Srpsko narodno pozorište, čuvene ulice - Zmaj Jovina i Dunavska i nezaobilazni Dunavski park. Na desetak minuta hodom nalazi se Petrovaradinska tvrđava

Rapolažemo sa 14 soba. U svim sobama dominira enterijer koji oplemenjuje kompletan doživljaj objekta i Vaš boravak u njemu..

Sve sobe poseduju klimu, kablovsku televiziju, nova kupatila sa toplom vodom tokom celog dana i noći, a na raspolaganju vam je i parking koji je obezbeđen video nadzorom.

Ulica Zlatne grede 15

----------------------------------------------

Za Vaš ugodan i siguran boravak brine se naše ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Objekat poseduje savremeni sistem zaštite i video nadzor.

Na raspolaganju Vam je besplatan internet, kao i aktuelne informacioje o dešavanjima u gradu i mestima koje možete posetiti.

Otvoreni smo za sve 24 časa dnevno tokom cele godine.

Primamo sve vrste platnih kartica.

Plaćanje u dinarskoj protivrednosti.

...............................................................

Ulica Kisačka 21 restoran i prenoćište

...............................................................

U ponudi su 10 soba

Sve sobe su sa francuskim ležajem plus dve koje imaju i pomoćni ležaj.

---------------------------------------------

Konkurenciju poštujemo, ali se nikog ne bojimo jer pružamo više od ostalih. Ono što nudimo je kvalitetna usluga i smeštaj u objektu koji je jedinstven moderan i konforan.

360 restoran 360 sobe

jelovnik

slike hrana i pice

Naša Bela lađa

«Bela Lađa» i njena posada svoja vrata i svoja srca uvek drže otvorena za sve one željne dobre hrane, pesme i vina, a za sve one umorne uvek ima mesta pod našim krovom  da zaplove kroz najlepše snove.